Wiosenne szaleństwo: danie na słono i słodko...




Dzień otwarty szkoły 2019...


Certyfikaty wręczone...

W piątek 15.03.2019r. odbyły się warsztaty kulinarne dotyczące nowych trendów kulinarnych. Warsztaty prowadził Pan Krzysztof Szulborski-prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. W warsztatach brało udział 21 uczniów klas hotelarsko-gastronomicznych.









Pod kierunkiem wieloletniego szefa kuchni młodzież przygotowała: polewkę koperkową z drobiowymi frykadelkami, żurek kaszubski z pierożkami z białej kiełbasy, łososia w chrupiącym cieście z chrupiącymi warzywami, pierś souis-vide z krokietem ryżowym i na deser racuchy serowe z sorbetem malinowym.

Warsztaty były okazją do wspólnego gotowania po lekcjach, pozwoliły wzbogacić nasze umiejętności za





Konkurs wypieki z ciast....





Dnia 14 marca uczennice klasy 3h/g Julia Grabowska i Julia Kaczerewska pod opieką Pani Iwony Barczyńskiej wzięły udział w konkursie gdzie tematem były wypieki z ciasta.
Nasza dzielna ekipa zajęła 3 miejsce w kategorii ciast za oponki serowe i pierwsze w kategorii chleby.
1234 5 6789101112131415161718
1920212223242526272829303132333435
3637383940414243444546474849505152
5354555657585960616263646566676869
7071727374757677787980818283848586
87888990919293949596979899100101102103
104105106107108109110111112113114115116117118119120
121122123124125126127128129130131132133134135136137
138139140141142143144145146147148149150151152153154
155156157158159160161162163164165
©ZSE 2005-2008. All Rights Reserved. Wykonanie: TCZ.PL Sp. z o.o.